Familie- og puslingehold

Klik på holdene nedenfor for at få vist tid, sted og beskrivelse.

Når betalingen er foretaget, er du medlem og har en plads på det tilmeldte hold. Skulle holdet være overtegnet, bliver du registreret på en venteliste og får besked, hvis en plads bliver ledig og du har tre dage til at foretage betalingen.

For medlemmer fra sidste år og kun omhandlende familehold:
Et medlem (mor eller far) kan tilmelde sig og sit barn til et familiehold uden at barnet har fået en tilmeldekode.  Dette er aktuelt når barnet på 2 eller 3 år starter til gymnastik.
Barnet kan først tilmeldes, når tilmelding åbner for alle (søndag den 19. kl. 20), men er garanteret en plads, når en forælder er tilmeldt. Hvis der er venteliste, så tilmeldt barnet og send en mail til foreningen om at dit barn er på venteliste.