Såfremt du efter første mulige træningsgang (efter din betaling) fortryder din tilmelding til holdet, tilbagebetales hele beløbet. Framelding fremsendes på e-mail til foreningen senest dagen efter prøvetræningen. Der oplyses navn, holdnr. og bankkontonr.
Såfremt du fortryder din tilmelding efter 2. eller 3. træning tilbagebetales beløbet, mod at du forbliver medlem af foreningen. Framelding fremsendes på e-mail til foreningen senest dagen efter 3. prøvetræning. Der oplyses navn, holdnr. og bankkontonr. Dernæst indbetaler du 150 DKK til passivt medlemskab, medmindre du forbliver aktiv medlem på et andet hold. Når foreningen har modtaget de 150 DKK, tilbagebetaler vi det fulde beløb fra den oprindelige betaling.
Du forbliver således passivt medlem af foreningen hele sæsonen.