Hjælperinstruktører, der primært er tilknyttet på puslinge og springhold, kan være både unge og voksne/forældre. Vi forsøger at have både unge og voksne hjælpere på puslingeholdene. Det giver unge mulighed for at komme i gang som instruktører, det giver forældre og bestyrelse tryghed at der er voksne til stede i salen og det giver det bedste resultat da det er forskellige kompetencer man bidrager med alt efter om man er ung eller voksen.

Du kan blive hjælpeinstruktør fra du er 13 år (nogle gange også som 12 årig).

Forældrehjælper kan du blive så snart du har lyst. Man er altid forældrehjælper på sit barns hold.