Tilmelding og venteliste

Tilmelding til hold foregår ved online betaling.
Vælg holdtypen i menuen til venstre. Og klik på det hold, du vil tilmeldes.

Når betalingen er foretaget, har en plads på det tilmeldte hold. Skulle holdet være overtegnet, bliver du registreret på en venteliste og får besked, hvis en plads bliver ledig. Du har tre dage til at acceptere pladsen.

Læs her, hvis holdet er overtegnet.

Se info om enkelt hold mht. sæsonlængde.

Har du Fritidspas eller aktivitetspas?

Læs her, hvordan du tilmeldinger dig, hvis du har fritidspas til dit barn, eller selv har et aktivitetspas.

Covid-19 forholdsregler

Læs her, hvilke forholdsregler vi tager i forhold til begrænsning af smitten af Covid-19 og hvad du selv kan gøre.

Holdoversigt for hold