Hvis holdet er overtegnet skal du tilmelde dig ventelisten. Der bliver flere pladser på puslinge og familieholdene indenfor de første 2 uger.
Bestyrelsen fuldbooker ikke holdene fra starten, idet vi har behov for lidt frihedsgrader for at kunne give det enkelte barn så god en gymnastikstart som mulig og det betyder at vi skal:
·            Være sikre på at der er instruktører og hjælpere nok på det enkelte hold
·            Være sikker på at et barn også har en voksen tilmeldt på familieholdene
·            Være sikker på at alle også har fået tilmeldt sig det rette hold – der kan enkelte gange være kammeratskaber, der udløser holdflytninger
·            Være sikker på at holdene er homogene mht. alder og kunnen
Derfor er det vigtigt, at du registrerer dit barn og evt. dig selv på ventelisten og gerne angiver en prioritering (skriv 1.prioritet, 2. prioritet osv.).
Så snart der åbnes for flere pladser på holdene, får du automatisk en mail og hvis du ønsker pladsen kan du acceptere og foretage betaling – eller afvise, hvorefter pladsen bortfalder straks. Svar hurtigt og senest inden 3 dage (herefter fortfalder pladsen).
Et fejltryk betyder ny registrering på ventelisten. Så vær omhyggelig med at notere din mailadresse korrekt.