Mødepligt
Der er mødepligt på holdene, da vi arbejder med et opvisningsprogram, hvor vi er afhængige af hinanden.

Afbud
Der skal meldes afbud til din instruktør så tidligt som muligt, hvis du er syg eller på anden måde er forhindret i at komme.

Opvisninger og stævner
Der vil i løbet af sæsonen være 2-4 opvisninger, hvor du som gymnast skal ud at vise, hvad der er arbejdet med i løbet af sæsonen.

Ekstraudgifter
Der kan til disse opvisninger og stævner forventes nogle ekstraudgifter (stævne-gebyr, opvisningsdragter og opvisningstøj).
I alt vil niveauet ligge på 200 -600 kr., alt efter, hvad man bliver enige om på dit hold.

Ekstratræninger
Der kan henover sæsonen blive tilbud om ekstratræninger. Disse er inkluderet i kontingentet.

Forældreopbakning
Det er rart for både dig og os, når dine forældre viser interesse i gymnastikken, det være sig både til træninger, opvisninger, stævner, kørsel dertil og fællesarrangementer.