Omklædningsrum
Man klæder om i omklædningsrum og tasker m.v. skal ikke tages med ind i salene - det gælder både børn og voksne.
I Lyseng Idrætscenter er nr. 3 til drenge/herrer og nr. 4 er til piger/damer.
Man skal have sin egne hængelås - en stor hængelås med til at låse sin frakke, støvler og taske inde i skabet.

Udendørssko
Det er ikke tilladt at gå på trægulvene med udendørssko. Så stil dem venligst i omklædningsrummet eller udenfor døren (og dette er på eget ansvar) hvis du skal ind for at se dit barn lave gymnastik.

Specielt gælder for de allermindste i forbindelse med træning: Bare tæer er allerbedst. Til de lidt større børn og unge gælder:  Bare tæer eller særlige springsko.
Aldrig sportssko i springredskaberne, trampoliner eller nedspringsmåtte.

Vand
Men det er bedst at slukke sin tørst inden træningen.
Voksne kan evt. medbringes vand i plasticflaske i salene til eget brug.