Online-træning

Tilmelding til de enkelte hold er åben indtil 30 min før start.
Senest 10 min før start modtager du en mail med det aktive direkte link til timen.
Instruktøren åbner 3 min før start, der trænes i 30 min og så er der 5 min på chatten til slut.

Du kan hjælpe dig selv med at få en god online-træning ved at have så god en forbindelse som mulig - jo mere trafik - jo langsommere er systemet og lyd og billede kan fryse/hakke.
Så undgå dette ved at:
  • Bede teenageren eller manden vente en halv time med at stream sport eller Netflix:)
  • Sørge for at I ikke har andre programmer kørende, som er på nettet.
  • Sluk evt. for dit eget kamera når træningen starter.
  • Hvis billedet går i stå/fryser - så luk vinduet og log på igen via linket i den tilsendte mail.
  • Instruktøren slukker alle mikrofoner under timer.
God fornøjelse :)