Bestyrelsen består af mindst 5 personer, som udgør ledelsen i foreningen.

Formand, kasserer og øvrige bestyrelsesmedlemmer løser en lang række opgaver omkring planlægning af sæson, ledelse af de p.t. ca. 75 instruktører, vedligeholdelse af kartotek, regnskab og bogholderi og en lang række praktiske opgaver med aftaler, redskaber, arrangementer, nyhedsbreve og anden information til medlemmer og instruktører.

Desuden er der nedsat forskellige arbejdsgrupper og udvalg, som løser konkrete opgaver.

Hjælpende hænder er altid velkomne. Vi har både store og små enkeltstående opgaver. Har du lyst til at give en hjælpende hånd så tøv ikke med at kontakte foreningen.