Går du på flere hold?

Tilmeldes samme person ved sæsonstart til mere end et hold gives mængderabat på kr. 450 pr. hold ud over det første hold (min 27 træninger på begge hold).

Rabatten gælder altså ikke hold med færre antal træningsgange, f.eks. stavgang, krolf, byby-tumlehold og sommerhold. Man skal dog kun betale medlemskontingent én gang.

Rabatten kommer til udbetaling ved, at du fremsender en e-mail om, at du ønsker mængderabatten overført til din bankkonto. Der vedhæftes/medsendes kvitteringerne fra onlinebetalingen og der oplyses bankkontonr.

Rabatter udbetales i november og marts.

Mere end 3 familiemedlemmer tilmeldt?

Ved tilmelding af 4. familiemedlem betales kun medlemskontingent på kr. 150 for denne 4. person, uanset hvilket hold der vælges, ekskl. familiehold.

Rabatten kommer til udbetaling ved, at du fremsender en e-mail om, at du ønsker familierabatten overført til din bankkonto. Der vedhæftes / medsendes kvitteringer for alle de hold som familiemedlemmerne er tilmeldt og der oplyses bankkontonr.

Rabatter udbetales i november og marts.