Gymnastik og motion for seniorer

Klik på holdene nedenfor for at få vist tid, sted og beskrivelse.

Når betalingen er foretaget, er du medlem og har en plads på det tilmeldte hold. Skulle holdet være overtegnet, bliver du registreret på en venteliste og får besked, hvis en plads bliver ledig og du har tre dage til at foretage betalingen.

Prøv f.eks. mandagsmotion hvis du har lyst til at bevæge dig, spille småspil og få rørt alle muskler i kroppen - også lattermusklerne.

Nye initiativer for seniorer

Højbjerg Gymnastikforening sætter ekstra fart på træning til seniorer med nye initiativer. Hver eneste formiddag mandag til torsdag er der hold for aldersgruppen fra 50 og 60 år og op. Tilbuddene spænder fra boldspil og helt enkel motion til gymnastik og zumba.

Der er garanti for smil på læben, sved på panden og træning af hele kroppen i en social kontekst med mulighed for at afrunde træningen i Cafe Lyseng.

Hvis du er i tvivl om, hvilket tilbud der passer dig, er du hjertelig velkommen til at tage en gratis prøvetræning på de forskellige hold.

Ny forskning: MotionsFloorball styrker sundheden hos ældre mænd