Weekend-fit

Her kan du tilmelde til de enkeltgangs træninger som foreningen tilbyder i løbet af weekenden. Aktiviterner offentliggøres ca. 3 uger før afholdelse.
Aktiviteterne er til både børn og voksne og er gratis for medlemmer.

• Du tilmelder dig pr. gang.
  • Du skal være medlem af foreningen for at kunne deltage. Følg dette link hvis du ikke allerede er medlem af foreningen og gerne vil tilmeldes.
  • Medlemmer af Højbjerg Træning kan deltage ved at sende en mail til foreningen.

Du kan tilmelde til en aktivitet såfremt aktiviteten er synlig her på hjemmesiden.
Skulle en aktivitet blive aflyst fremsendes en sms på dagen eller en mail senest dagen før. Vi aflyser såfremt der er for få tilmeldte - så derfor tilmeld dig hvis du kommer.

_____________________________________________________________________________________________________________