Priser


Holdprisen er afhængig af det antal træninger, der er angivet for holdet. Der er med slutdatoen plads til, at antal træninger kan nås selv med enkelte aflysninger.

Inkluderet i holdprisen er et årligt grundkontingent på 150,- kr. 
 

Rabat ved flere hold og store familier

Er du ved sæsonstart tilmeldt mere end et hold får du en mængderabat på kr. 500 pr. hold ud over det første hold (min 25 træninger på begge hold). Rabatten består af et kontingent på kr. 150 og en rabat på kr. 350 på hold nr. 2. 
Rabatten gælder altså ikke hold med færre antal træningsgange, f.eks. stavgang, naturtræning, krolf, baby-tumlehold og sommerhold. Man skal dog kun betale medlemskontingent én gang.

Ved tilmelding af 4. familiemedlem betales kun medlemskontingent på kr. 150 for denne 4. person, uanset hvilket hold der vælges, ekskl. familiehold.

Rabatter kommer til udbetaling ved, at du fremsender en e-mail om, at du ønsker mængderabatten overført til din bankkonto. Der vedhæftes/medsendes kvitteringerne fra onlinebetalingen og der oplyses bankkontonr. Rabatter udbetales i november og marts.
 

Gratis prøvetræning og fortrydelsesret

Fortryder du efter holdets første træningsgang efter din tilmelding, kan du få tilbagebetalt hele beløbet. Du har altså en gratis prøvetræning. Framelding fremsendes på e-mail til foreningen senest dagen efter prøvetræningen. 

Fortryder du først din tilmelding efter holdets anden eller tredie træning, kan du få tilbagebetalt hele beløbet undtagen medlemskontingent på 150 kr. Du forbliver således passivt medlem af foreningen hele sæsonen.
Framelding fremsendes på e-mail til foreningen senest dagen efter tredie prøvetræning.
Herefter er tilmelding bindende.

Fritidspas til børn 

Et fritidspas skal udstedes af kommunen. Hermed kan børn og unge fra økonomiske trængte familier få betalt kontingent i en forening på op til 1.000 kr.

Når du har fået fritidspasset, laver du en tilmelding således:
Send mail til foreningen med navn, mobil, fødselsdag og hvilket hold det er, barnet skal på.  
Du tager et foto af Fritidspas og sender det sammen med ovenstående mail. 
Når foreningen har mail med oplysninger og Fritidspas bliver barnet tilmeldt til holdet. OBS! Pladsen er ikke reserveret på forhånd og er først sikker, når vi har foto af Fritidspas og har lavet registrering. 
Hvis der ikke er plads til hele aktivitetsbetalingen på Fritidspasset, fremsendes mail med beløb og betalingsoplysninger. Beløb forfalder på tilmeldingsdagen og skal betales indenfor 1 uge.
Er der venteliste på det ønskede hold, skal du sørge for at tilmelde dit barn til ventelisten samt sende ovenstående mail og gøre opmærksom på, at barnet har en ventelisteplads. 
Fremgangsmåde gælder for både nuværende og nye deltagere. 

Læs mere om fritidspas her.

Aktivitetspas til voksne


Med et aktivitetspas kan voksne der kommer fra et kommunalt rehabiliterings- og/eller genoptræningstilbud, få betalt kontingent i en forening på op til 1.000 kr.
 
Har du aktivitetspas, så send en mail til foreningen om, hvilket hold du vil gå på og aflever eller send fritidspasset til foreningens adresse: Nagelsvej 1, Højbjerg. 
 
Cookies på denne hjemmeside bruges til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Læs mere om cookies her.
Højbjerg Gymnastikforening | Nagelsvej 1 | 8270 Højbjerg | cvr. 29996865 | Tlf. 86270828 | mail@hoejbjerg.gymnastikforening.dk