Sæson 2020/21 og COVID-19

Vi følger sundhedsmyndighedernes og DGI's anbefalinger i forhold til at hindre smittespredning af COVID-19. Det betyder:
  • Bliv hjemme hvis du er sløj
  • Hav god håndhygiejne
  • Hold afstand
  • Husk af nyse og hoste i albue
Og de aktivitetsmæssige anbefalinger er:
  • Medbring egen måtte/liggeunderlag
  • Medbring egne redskaber hvis det er mulig
  • Fælles træningsudstyr desinficeres efter brug
  • Ankom så vidt mulig omklædt og tag bad derhjemme

Hvis du bliver testet positiv - opfordrer vi dig til at udvise ansvarlighed overfor det hold, som er deltager på, så øvrige deltagere kan blive informeret om at der kan være en risiko for smitte. Deltagerne kan så selv vælge at blive testet eller blot være ekstra opmærksomme på symptomer.

Du kontakter formanden, som derefter sikrer at holdet informeres. Informationen sker naturligvis anonymt i.f.t. dig.

Ovenstående er gældende medio juli 2020.
Reglerne opdateres her og via mail, såfremt der bliver ændringer.