Åbent hus 60+

ONSDAG DEN 16. SEPTEMBER kl. 9 -12.

Arrangementet er GRATIS, for 3 x aktivitet og formiddagskaffe med bolle.

Af hensyn til COVID-19 er vi nødt til at registrere alle - både af hensyn til hvem der kommer og af hensyn til hvor mange der kan være ved de enkelte aktiviteter.

Så derfor:

Tilmeld/registrer dig allerførst "9.00-9.15: Åbent hus 60+ tilmelding"

Bestil evt. smørrebrød til kl 12.00 - der betales i Cafeen ved afhentning.

Tilmeld dig én af aktiviterne i hver af tiderne:

• A: 9.15

• B: 10.05

• C: 11.20

Når du er tilmeldt 3 aktiviteter i hver deres tidsrum, har du dit program for onsdag den 16. september kl. 9-12

Vi vil holde min 2 m afstand og spritte af både før og efter en time
Se reglerne på forsiden af hjemmesiden.
Klæd om derhjemme - medbring liggeunderlag eller 2 håndklæder, evt skiftetøj.
Medbring vand i vandflaske.

Vi glæder os til at se dig i Idrætshallen omklædt kl. 9. Skulle der ske ændringer, evt. aflysning vil de tilmeldte få direkte besked via mail og/eller sms.