Mange af vore voksne medlemmer har gået til gymnastik i foreningen i flere år og kender dermed hinanden godt. Der er således på voksenholdene en god og hyggelig stemning.

Spørg endelig nogle af de “garvede”, hvis du er i tvivl om noget på dit hold.

Tal også med din instruktør, hvis du føler dig fejlplaceret, så kan det være, der er et andet tilbud i foreningen, der passer dig bedre.

Enkelte voksenhold deltager i foreningens forårsafslutning, hvilket vi værdsætter meget.

Træningerne foregår alle i sale, hvor der er
mulighed for omklædning og bad.

Tag evt. et ekstra håndklæde med til at lægge
ovenpå liggeunderlaget ved gulvøvelser.

Tag ligeledes
lidt at drikke med eller blot en beholder til væske – der er vandhaner på træningsstederne.

Aerobic og ZUMBA-deltagere SKAL medbringe skiftesko til at lave aerobic og ZUMBA i; det er uhyre vigtigt at have en god sko beregnet til netop disse former for træning.