Stifterne i 1990: Lisbeth Spanggaard, Per Lund, Grethe Carstensen, Anders Kragh Jespersen, Karsten V. Petersen, Hanne Ladefoged, Anna-Lis Pedersen, Jane Zahll

Højbjerg Gymnastikforening blev stiftet den 23. juni 1990.

Den første sæson havde foreningen 2 hold og 80 medlemmer.

I sæson 2014/15 havde vi 81 hold samt 31 sommerhold og i juni 2015 havde vi over 1500 medlemmer.

Foreningens formål er med gymnastik og andre fysiske og kulturelle aktiviteter at skabe fællesskaber i Højbjerg-området.

At gå til gymnastik handler ikke kun om aktiviteten i sig selv, men i høj grad om kvalitativt samvær med andre med samme interesse; om glæde, spontanitet, engagement og udfordringer. Jo flere aktive medlemmer, jo sjovere er det og jo mere får vi sat i gang i foreningen.

Øverst ses stifterne i 1990:

Nederst ses bestyrelsen anno 2017:

øverst t.v.: Birgit Laustsen, Dorthe Margrethe Sørensen, Lone Møller Sørensen, Anne Olesen

nederst t.v.: Janne Kjær, Lisbeth Gade Spanggaard, Linette Riis, Lone Ottosen